Per Olof Arnäs

Logistikforskare, föredragshållare, seriebloggare. Har återvänt till universitetet efter åtta år i näringslivet. Brinner för källkritik, skepsis, entreprenörsskap och Tarantinofilmer. Tycker att det jobbigaste som finns är när jag får se bra affärsidé in action som jag borde kommit på själv. Och jag bloggar och twittrar naturligtvis som privatperson.

Är även inblandad i sajterna LogistikfokusWesserbisserBarncitat. Mer information om mig finns här.

One thought on “Per Olof Arnäs

  1. Hej Per Olof! Jag har hand om ett gäng internationella bloggande studentambassadörer på Karolinska Institutet, och vi ska ha en liten inspirationskväll för dem i april. Till den är jag ute efter en duktig bloggare som kan berätta lite för dem om hur de ”lyckats” som bloggare, och ge dem lite tips. Skulle du kunna tänka dig att ställa upp? Vet att det skulle vara jätteuppskattat 🙂 Hör gärna av dig! Med vänliga hälsningar, Louise

Leave a Comment