Välkommen till Sprinkler!

Idag lanseras företagarnätverket Sprinkler, där nyföretagare kan hjälpa och få hjälp på nätet. Sprinkler finns på Facebook och är öppet för alla som vill vara med. I dagsläget är det baserat i Kungsbacka men konceptet saknar egentligen gränser och skulle funka var som helst.

Jag är med på ett hörn i denna spännande satsning. Jag är en av de ”ambassadörer” som finns för att i någon mån hjälpa till och komma med råd och tips till andra, lite nyare företagare. Alla som känner mig vet att jag brinner för entreprenörskap och att en bra affärsidé som inte utnyttjas är om inte kriminellt så i alla fall grovt tjänstefel.

På Sprinkler är det meningen att nyföretagare och de som hållit på ett tag ska kunna utbyta erfarenheter, tips och idéer. Det finns avdelningar för nätverkande, events och kunskapsutbyte – allt inne på Facebook.

Projektledare och en av eldsjälarna är Victoria AhlénAwoque:

”Sprinkler är gränslöst och nätverket är öppet för alla kreativa och företagsamma nätverkare. De träffar då vi ses IRL kommer att hållas i Kungsbacka.”

Jag har som sagt stora förväntningar på Sprinkler och jag vet att jag kommer att få många nya, spännande och nyttiga kontakter.

Vill du vara med och stödja detta lysande projekt?

Naturligtvis vill du det!

Gå in på Sprinkler och klicka Gilla, eller varför inte registrera dig?

Eller så kan du klicka Gilla direkt här ovanför ↑

5 Comments