Heja Sverige!

Nu ska ni få årets bästa tips. Nej, det handlar inte om ett nytt bantningspulver. Inte om en ny dokusåpa. Inte om en ny iPad (även om just detta kanske kommer god tvåa på listan).

Jag tänkte tipsa om en av de bästa nya sajterna jag sett på väldigt länge. De båda multismartskallarna Navid Modiri och Emil Sergel tröttnade på alla negativa skriverier om Sverige i media. Eller som de själva formulerar det:

”Traditionell media lyfter gärna fram det som är fel med Sverige för att vi ska bli rädda och köpa fler tidningar. Vi vill visa att Sverige är fantastiskt. Därför lyfter vi fram 100 inspirerande idéer under 2011. Heja Sverige.”

Och vilken start! De lanserade sin hyllningssajt Heja Sverige för en tid sedan och här kan ni se deras ”startfilm”: De har precis kommit igång så hoppa på! Deras första fem filmer visar på något stort som är på gång, tro mig. Besök Heja Sverige idag och se till att prenumerera. Och missa inte deras facebooksida. Heja Sverige!