Gamla annonser – och det roliga i det icke-korrekta

Dags att bli lite icke-PK. Eller? Jag skrattar åt dessa annonser. Jag skrattar för att de är så fruktansvärt overkliga, och för att vårt samhälle är såpass långt från det barbariska 50-talet (och kanske 60-70-talen också…) att vi utan att blinka känner igen det vi ser som fullständigt vansinnigt.

Och skrattet är detsamma som uppstår när man ser någon på TV som gör bort sig och kanske går över någon moralisk/etisk gräns. Som när Filip & Fredrik gjorde ”Ursäkta röran..” och blev utkastade från TV4. Ett skratt som mer handlar om ”uh-oh, they’re in trouble now…” än att de de gör är så himla kul. För det var det inte. Ja, förutom det där med godisregn i riksdagen då.

Som sagt, här kommer bilderna (tack, Christer, förresten):

The only way is up. Och det är först när man tittar ner som man inser hur högt man faktiskt klättrat.

8 Comments