Välkommen – Barncitat.se är här nu!

För knappt en vecka sedan fick jag en liten idé. Jag hade precis postat en grej på Twitter och Facebook. Det var en rolig sak som min 5-åring sade:

5-åringen: ”Vilket kött är skinka?”
Jag: ”Gris”
5-åringen: ”Har grisar platt kött?”

Jag fick ganska mycket respons på detta. Barncitat har ofta den reaktionen, både på Twitter och Facebook. För skojs skull kollade jag upp barncitat.se. Döm om min förvåning när jag insåg att den var ledig!

Jag impulsköpte och skrev sedan följande tweet:

Köpte just en domän: barncitat.se. Vill ni vara med och bygga? Hör av er i så fall.

Jag fick direkt svar från flera intresserade och nu – en vecka senare – lanserar vi stolt Barncitat.se:


Sidan är tänkt att vara användargenererad. Det skall vara enkelt att lägga upp egna citat, teckningar eller uppsatser och det skall vara enkelt att dela med sig av roliga inlägg, till exempel via Facebook och Twitter.

Varför inte göra ett besök och kanske till och med bli ett fan på Facebook?

Välkommen till Barncitat.se!

One Comment