Veckans bloggtema är musik – nice!

@mymlan (Sofia Mirjamsdotter) presenterar varje vecka en utmaning till Sveriges bloggare. Ett tema att skriva om. Denna vecka är det om musik. Och om att presentera en Spotifylista på 10 låtar som på något sätt hör ihop. Eftersom jag har ett tvivelaktigt förflutet som basist (i ordets vidaste, mest hobbybetonade bemärkelse) går jag igång på låtar med just bas som huvudtema (något jag har bloggat om här). Det behöver inte vara så att basen är det enda som hörs, eller ens att basen hörs över huvudtaget. Men det är låtar som har det gemensamma att basgången driver låten.

Mina 10 låtar har alltså det gememsamt. Basgången. Den är faktiskt nästan identisk i alla låtarna, något som jag har insett är en akilleshäl i min musiksmak. Fallande bas.

Men erkänn att det är bra!

Spellistan: Fall of the Bass

9 Comments