Hur min iPhone överlever skottåret

Har ni haft er nya fina mobil/smartphone i innerfickan på er skidjacka eller när ni varit ute och skottat någon gång? Min jacka har en speciell ficka för mobilen som man kan komma åt utifrån. Väldigt praktiskt! Problemet är bara att mobilen drar åt sig fukt. Den blir blöt av kondens efter en halvtimme, speciellt om det är kallt ute. Ska jag inte kunna lyssna på ljudbok när jag skottar? Självklart ska jag kunna det! Här kan ni se min enkla men effektiva lösning:

En plastpåse och en påsförslutare. Värt att notera är att efter en timmas snöskottande är mobilen torr, men luften i påsen har krympt ihop och smiter tight runt telefonen. Den går förresten alldeles utmärkt att använda under tiden, trots plastpåsen. Och ja, jag har trådlösa hörlurar/handsfree. Man kan nog använda kabel också om man förseglar genomförningen genom påsen med ett gummiband eller liknande.

One Comment