Gul Jod

Jaha, nu var det julafton. God Jul alla som läser detta!

Vi ska fira jul hemma i år. Vi har fixat granen, gjort godis, städat (nåja, inte 100% men gästerna kommer inte förrän om 14 timmar) och slagit in paket.

Snön håller på att tina bort och katten vet om vi inte får en grön jul ändå!

Vad tänker man på en sån här dag? En vecka kvar av 00-talet. Ja, lite av varje, faktiskt…

Volvo är kinesiskt. Undrar om det finns en liknande debatt i Kina: ”Köp kinesiskt! Köp inte bilar tillverkade i utlandet! Köp närproducerat!” – den som lever får se…

Gävlebocken har brunnit. Och webbkamerorna slogs ut i en DoS-attack. Nu får vi lita på att brännarna filmat och lägger ut på YouTube.

Saab är snart antingen holländskt eller kinesiskt/svenskt/amerikanskt/nerlagt. I Trollhättan firas julen under mörka moln. Själv är jag hoppfull med samtidigt lätt pessimistisk. Då blir överraskningarna positiva.

Idolettan och idoltvåan fick sina skivor recenserade i dagens GP. En etta var. Som sig bör. Har redan svårt att komma ihåg vad de hette.

Vi har köpt för mycket julklappar. Som vanligt. Men barnen kommer att bli glada!

På det stora hela kommer denna julen att bli bra. Vi ska umgås med nära och kära, äta god mat och dricka en besk eller tre. Spela spel och ta promenader. Ladda batterier och tömma soptunnor. Nystart i januari.

Och ska jag orka upp och städa imorgon får jag gå och lägga mig nu. Ska bara slå in några presenter i smyg först. Till min L8.

God natt och God Jul!

Tags:,
4 Comments